На сніданок до ранкової чашки кави або чаю можна приготувати багато смакоти, але бананові оладки однозначно стануть безпрограшним варіантом, який сподобається всім.
Структура оладок із стиглих бананів виходить ніжною та повітряною, а смак неймовірним. Процес приготування є максимально простим і не вимагає особливих кулінарних навичок. Продукти розраховані на невелику порцію, тому варто враховувати всіх членів сім'ї.
Інгредієнти для бананових оладок:
- 2 яйця;
- 2 банана;
- 100 г вівсяних пластівців;
- 2 ст. л. меду;
- олія для смаження.
Приготування:
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
- Спочатку збийте яйця із цукром. Краще використовувати блендер чи міксер, буде швидше, ніж вінчиком. Додайте вівсяні пластівці, мед та банани, перебийте масу до однорідності.
-
Розігрійте сковороду з товстим дном та антипригарним покриттям. Налийте в неї олію і ложкою викладайте порції тесту на розпечену поверхню.
- Як тільки оладки підрум'яняться, переверніть їх на інший бік. Смажте вироби на помірному вогні під кришкою.
Такий сніданок краще подавати до гарячого чаю чи кави, а також з будь-якими добавками – джемом, ягодами, сметаною, йогуртом чи розтопленим шоколадом.
Раніше ми писали про те, що Рошен чи БКК? Краще приготувати самому: рецепт Київського торта, який сподобається всім українцям
Як повідомляв Знай.ua, не для вегетаріанців: смачність якої можна побалувати домашніх - солянка на ковбасках та філе
Також портал Знай.ua писав, заряд вітамінів у банку на цілий рік: як законсервувати мандарини зі спеціями - дуже простий рецепт