Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".

Якщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так гарно готувати страви і чому їм виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.

Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.

Скрін, відео YouTube нарізка

Перш ніж розпочати, професіонали радять зробити таке:

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще
  • збризкати водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
  • на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцнішим, і для пальців таке становище значно безпечніше.
  • ніж потрібно міцно тримати не лише за ручку, але й злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
  • ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку себе.

У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень та моркву.

"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний у такий спосіб - дуже швидко і просто ", - обурюються у коментарях до ролика коментатори.

Нагадаємо, що пратиме речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно.

Раніше ми повідомляли, чому яйця не варто зберігати у холодильнику: прості причини, про які ніхто не знав.

Також стало відомо, як продовжити свіжість овочів при зберіганні в холодильнику: простий та ефективний лайфхак для господарок.