У холодні зимові вечори хочеться чогось ситного та поживного. Якщо супи та борщі вам уже набридли, а звичних рагу не хочеться, спробуйте закатати грибну солянку.
Отже, що знадобиться для того, щоб приготувати грибну солянку:
- Два кілограми пропущених через м'ясорубку помідорів, або 300-400 г томатної пасти. Кількість пасти регулювати на власний смак.
- Півтора кілограма дрібно нашаткованої капусти.
- Півтора кілограма натертої на крупній тертці моркви,
- Півтора кілограма цибулі, порізаної півкільцями,
- півкіло порізаного соломкою болгарського перцю,
- кілограм порізаних скибочками будь-яких грибів,
- три столові ложки солі,
- один дрібно порізаний гострий перчик.
Як готувати:
Всі овочі та гриби скласти у глибоку ємність, посолити. Протушкувати з сіллю під закритою кришкою протягом 40 хвилин, можна годину. За 10 хвилин до готовності додати чайну ложку чорного перцю горошком і штук шість-сім лаврових листочків.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Коли солянка буде готова, влити столову ложку оцтової есенції 9%. Ретельно перемішати, розкласти банками, закатати.
Нагадаємо, що з цим ваш борщ буде ідеальним: що можна додати у блюдо, щоб воно здивувало всіх.
Раніше ми повідомляли, як швидко приготувати бісквіт: найпростіший рецепт, з яким тісто завжди вдається.