Сезон мандаринів триває, а це означає, що потрібно встигнути насититись необхідними вітамінами на довгий час. Але якщо їсти їх вже немає сил, можна законсервувати цитрусові і ласувати ними майже цілий рік.
Рецепт консервованих мандаринів максимально простий, тому з ним упорається будь-яка господиня. З ними також можна готувати різні коктейлі, пироги та багато іншого.
Фрукти не втратить своєї соковитості та структури в цілому, за це можна не переживати, а ось маринад зі спеціями надасть особливий аромат та смакові відтінки цитрусовим. Спробувати обов'язково варто, тим більше, приготування не забере багато часу.
Складові:
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
- мандарини – 2 кг;
- цукор – 180 г;
- гвоздика – 2 шт.;
- кориця – 1 паличка.
Процес приготування:
- Мандарини ретельно очистити від шкірки та перетинок. Щільно викласти у стерильні банки.
- Залити окропом. Залишити на 10-15 хвилин.
- Вилити воду з-під мандаринів у каструлю. Додати до води спеції та цукор. Довести до кипіння, прибрати спеції і знову розлити по банкам маринад. Маринад трохи охолодити.
- Закатати банки та закутати рушником. Зберігати у прохолодному місці до року.
Раніше ми писали про те, що до "П'яної вишні" можна більше не ходити: ідеальна наливка з улюблених ягід, яка влаштує бар у вас вдома
Як повідомляв Знай.ua, гречка - не тільки гарнір: як зробити найсмачніші котлети з улюбленої каші та здивувати всіх домашніх
Також портал Знай.ua писав, що так курку ви точно не фарширували: простий рецепт із хурмою, який зробить з вас гуру кулінарії