Приготувати смачні та соковиті домашні чебуреки дуже просто і впоратися з цим зможуть досвідчені домогосподарки, так і новачки на кухні. Рецептом поділилися у telegram-каналі "Прості рецепти".
Приготувати дуже смачні домашні чебуреки, як виявилося дуже легко і просто. Для цього необхідно запастись такими інгредієнтами:
Борошно - 500 грам.
Гаряча вода - 200 мл.
Сіль - 1 год/л.
Соняшникова олія – 30 мл.
Все потрібно розмішати у склянці та залити у борошно. Спочатку потрібно все вимісити ложкою, потім тісно потрібно вимісити руками протягом 5 хвилин. Після цього потрібно дати тесту відпочити, залишивши на одну годину. Потім потрібно приступити до приготування начинки, для якої знадобляться такі інгредієнти:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Фарш - 400 грам.
Цибуля – 400 грам.
Вода холодна – 50 мл.
Зелень.
Сіль перець.
До фаршу потрібно додати дрібно нарізану цибулю (400 грам), а також невеликий пучок нарізаної зелені та сіль із перцем. Далі потрібно налити трохи води для соковитості та все перемішати.
Після цього можна взятися за тісно і поділити його на порції, після чого розкачати качалкою та викласти начинку. Продавивши краї вилкою чебуреки викласти на гарячу сковорідку і підсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
Нагадаємо, скільки насправді потрібно додавати води до рису: вийде розсипчастим, а не липким.
Раніше ми повідомляли, що краще вечері і не придумати: ніжна курочка в картоплі за півгодини, докладний рецепт.
Також не зайвими будуть напої, які легко усунуть проблеми з обміном речовин: пити вранці перед їжею.