Самостійно приготовані на власній кухні пельмені та чебуреки виходять по-особливому смачними. Проте їхній смак можна вдосконалити ще більше, знаючи деякі секрети.
Такі чебуреки та пельмені навіть не варто порівнювати з магазинними. В домашніх виробів смак вийде таким, що вас за вуха від них не відірвеш.
Досвідчені кухарі розповіли про кулінарну хитрість, яка допоможе зробити фарш для улюблених страв ще кращим та смачнішим. Та передусім пам'ятайте, що він повинен вийти соковитим та ароматним.
Як зізнаються кухарі, весь секрет полягає в тому, що в начинку потрібно додавати не воду, а бульйон. Адже у звичайній рідині для фаршу немає нічого, щоб могло б зробити його кращим. У цьому випадку смак та аромат точно не стануть кращими, зміниться лише консистенція.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Якщо ж у вас немає бульйону, а покращити смак фаршу хочеться, дійте наступним чином. Поставте на вогонь трохи води з розрахунком 1 склянку рідини на 1 кг фаршу. Покладіть туди 2 штуки лаврового листя. Після закипання зніміть з плити та остудіть до кімнатної температури.
Далі просто влийте приготовану рідину у фарш та ретельно перемішайте. Місткість з фаршем накрийте харчовою плівкою та потримайте в холодильнику протягом 40 хвилин. Після цього ліпіть ваші улюблені пельмені та чебуреки. Вони точно вийдуть дуже смачними та ароматними.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль