Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" та суддя проекту "МайстерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами та ділиться своїми кулінарними знаннями у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 280 тисяч людей.

На цей раз Володимир Ярославський підказав рецепт маринованої капусти, але не звичайної, а фіолетової. Завдяки її кольору закуска грає новими фарбами та виглядає дуже презентабельно. Кулінар зробив маринад з різними спеціями та додав пікантності за допомогою часнику.

Маринована капуста, скріншот з відео

Які інгредієнти потрібні:

  • 300г шинкованої капусти
  • 250г води
  • 30г яблучного оцту
  • 10 років
  • 30 г цукру
  • Трохи гвоздики, зірочка бадяну, коріандр, фенхель. За бажанням можна додати олію.

Процес приготування:

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Капусту тонко шанкуємо. Добре переминаємо із сіллю і поміщаємо в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром та оцтом, доводимо до кипіння і заливаємо щойно знятим з плити маринадом. Зверху, за бажанням, можна додати олії.

Ще гарячу банку з капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб добре промаринувалася капуста. Охолоджуємо та даємо постояти до вечора.

Нагадаємо, як приготувати ліниві сирники на сніданок за 10 хвилин: старі рецепти вам і згадувати не захочеться

Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайну вівсянку в духовці за 20 хвилин: з ідеальним поєднанням - банан та шоколад

Як повідомляв Знай.ua, вафельний торт за новим рецептом - із трьох інгредієнтів і без збивання: навіть смачніше, ніж у дитинстві