Багато хто любить десерти саме на основі кокосу, адже його ніжна текстура та виражений смак відмінно поєднується з будь-якими коржами, просоченнями та кремами. Зазвичай на приготування ласощів може піти чимало часу, але вмілі господарки винайшли найпростіші рецепти.
Щоб зробити смачний кокосовий десерт за цим рецептом, не знадобиться особливих навичок і зусиль. Весь секрет у тому, що його не потрібно випікати, а це дуже полегшує справу. Виходить ніжний і добре просочений десерт, без сухості та грудочок.
Нам знадобляться такі інгредієнти:
- 1л. молока
- 1 яйце
- 4 ст.л. муки
- 4 ст. цукру (можна менше-більше, за смаком)
- 80 г кокосової стружки
- 300 г печива
Процес приготування, з яким впорається кожен:
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
- До яйця додаємо цукор та борошно, добре перемішуємо та заливаємо молоком.
- Ставимо на середній вогонь і при постійному помішуванні заварюємо крем до запустіння. Знімаємо з вогню та додаємо кокосову стружку, добре перемішуємо.
- Печиво занурюємо на секунду в молоко та викладаємо на дно форми. Змащуємо все печиво кремом та знову викладаємо шар печива. Виходить три шари, останній кремовий.
- Даємо десерту охолонути та застигнути.
Раніше ми писали про те, як врятувати пельмені при варінні, щоб вони не розвалилися: проста порада, про яку знає не кожен
Як повідомляв Знай.ua, домашня "Фанта" із сезонних цитрусових - дуже простий рецепт: чудова альтернатива магазинній хімії
Також портал Знай.ua писав, чому котлети виходять жорсткі та сухі: проста порада, завдяки якій страва вийде пишною та смачною