Виявляється, улюблені деруни можна приготувати без додавання картоплі. І виходять вони не менш смачними, а з додаванням сметанки - й взагалі пальчики оближеш!
Деруни виходять апетитними й мають приємний золотистий колір. Секрет їхнього приготування у тому, що замість картоплі у масу потрібно додати гарбуз.
Щобільше, навіть ті, хто не дуже любить цей овоч, будуть із задоволенням смакувати, не здогадуючись із чого вони приготовані.
Як приготувати смачні деруни без картоплі
Інгредієнти:
- Сирий гарбуз – 500 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Часник – 3-4 зубці;
- Яйце – 1 шт.;
- Сіль – 0,5 ч. л;
- Перець – на свій смак;
- Борошно – 3 ст. л. з гіркою.
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Приготування:
Почистьте гарбуз від шкірки й зернят, а потім натріть його на мілкій тертці. Так само потрібно подрібнити цибулю і часник. Далі вбийте яйце та додайте на свій смак сіль, перець та необхідну кількість борошна.
Ретельно вимішайте підготовлену масу. Випікати деруни потрібно під кришкою на добре розігрітій сковороді, набираючи гарбузову масу ложкою. Важливо, щоб олії у сковорідці було орієнтовно на два пальці, щоб деруни, мали у чому вільно смажитися.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль