Домашні пельмені є однією з улюблених страв українців. Насправді важко знайти людину, яка їх не любить та не готує у себе на кухні.

Проте смак пельменів можна значно покращити, знаючи, як приготувати ідеальне тісто для них. За наступним рецептом у вас все вдасться, адже не всі можуть впоратися з тістом, через що воно липнутиме при готуванні, або ж пельмені можуть розвалюватися у каструлі.

Ідеальним рецептом приготування тіста для пельменів поділилася кулінарка Марія Михальченко на своєму каналі в YouTube.

Заморожені пельмені

Інгредієнти:

  • 0,5 ч. л солі
  • 4 ст. л олії
  • 800 г борошна
  • 375 мл окропу

Приготування тіста для пельменів:

Спершу вбийте у зручну посудину яйце, додайте сіль і олію. Збийте їх до однорідності. Далі в окрему глибоку місткість просійте борошно. Зробіть по центру заглиблення і влийте туди яєчну суміш. Після цього вимісіть виделкою.

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Пельмені, фото з відкритих джерел

Далі влийте в масу крутий кип'яток та замісіть спочатку ложкою, а потім руками. Вимішуйте доти, поки у вас не вийде однорідне гладке тісто. Залиште його відпочивати в харчовій плівці мінімум на 20 хвилин.

А далі все просто. Приготуйте улюблений фарш і наліпіть пельмені за допомогою пельменниці або вручну.

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль