Що таке "зварити пельмені" - це чи не найпростіше, що взагалі можна вигадати з їжею, крім зробити чай, бутерброд або посмажити яєчню. Це елементарний спосіб виготовлення напівфабрикатів.
Хоча навіть при готуванні пельменів є ймовірність, що вони можуть луснути, розваритися... через що зі смачного залишиться лише начинка. Тим більше, що всі звикли діставати пельмені з морозилки та закидати їх одразу в окріп.
Є один секрет, який дозволить зберегти весь смак пельменів, їхню цільну оболонку і залишити тільки приємні спогади після сніданку, обіду або вечері. Він полягає в тому, що перед тим, як варити напівфабрикати, їх потрібно попередньо замочити у воді протягом двох-трьох хвилин перед варінням, що однозначно їх "врятує".
Таким чином, пельмені розморозяться та рівномірно приготуються. Більше тримати у воді не потрібно, начинка вивалиться у процесі приготування.
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
І одне з найважливіших правил - кидати їх не в окріп, а в гарячу воду. Але якщо вже зробили це, просто додайте склянку води, що дозволить знизити температуру та не дати пельменям зіпсувати свій зовнішній вигляд.
Нагадаємо, домашня "Фанта" із сезонних цитрусових - дуже простий рецепт: відмінна альтернатива магазинній хімії
Як повідомляв "Знай.uа", чому котлети виходять жорсткі та сухі: проста порада, завдяки якій страва вийде пишною і смачною
Знай.uа писав, як приготувати ліниві сирники на сніданок за 10 хвилин: старі рецепти вам і згадувати не захочеться