Фінські кулінари багато років готують рецепт оселедця у гірчичному соусі. Про це повідомляє порталШкола Життя.
Особливість цього рецепту в оригінальному соусі, який дає допомагає рибі отримати незабутній смак.
Примітно, що для приготування цієї страви вам не знадобиться екстравагантних інгредієнтів, і готується оселедець досить швидко.
Інгредієнти
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
- Малосольний оселедець – 2 шт.;
- Соняшникова олія – 5 ст. ложок;
- Гірчиця готова – 2 чайні ложки;
- Гірчиця в зернах – 1 столова ложка;
- Яйце – 1 штука;
- Лимонний сік;
- Цукор - 1 столова ложка;
- Кріп – пара гілочок.
Алгоритм приготування
- Оселедець очищаємо від кісточок та шкірки, відрізаємо голову та хвіст, ріжемо на шматочки.
- Шматочки оселедця заливаємо олією і у разі свіжої риби додаємо сіль.
- Для приготування гірчичного маринаду слід змішувати цукор з яйцем, а також додати два види гірчиці - звичайну і в зернах.
- Шинкуємо кріп і вичавлюємо з лимона сік. Поєднуємо всі компоненти маринаду, перемішати до однорідності.
Нагадаємо, як приготувати незвичайну вівсянку у духовці за 20 хвилин: з ідеальним поєднанням – банан та шоколад.
Раніше ми повідомляли як приготувати м'ясо без м'яса: ідеальний рецепт борошна, коли ціни на курку злетіли до небес.
Також не зайвою буде хрустка капусточка до гарячого пюре: рецепт правильного маринування, дивіться не проковтніть вилку.