Фінські кулінари багато років готують рецепт оселедця у гірчичному соусі. Про це повідомляє порталШкола Життя.

Особливість цього рецепту в оригінальному соусі, який дає допомагає рибі отримати незабутній смак.

Сельдь в горчичном соусе. Фото: Школа Життя

Примітно, що для приготування цієї страви вам не знадобиться екстравагантних інгредієнтів, і готується оселедець досить швидко.

Інгредієнти

Популярні новини зараз

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Показати ще
  • Малосольний оселедець – 2 шт.;
  • Соняшникова олія – 5 ст. ложок;
  • Гірчиця готова – 2 чайні ложки;
  • Гірчиця в зернах – 1 столова ложка;
  • Яйце – 1 штука;
  • Лимонний сік;
  • Цукор - 1 столова ложка;
  • Кріп – пара гілочок.

Алгоритм приготування

  1. Оселедець очищаємо від кісточок та шкірки, відрізаємо голову та хвіст, ріжемо на шматочки.
  2. Шматочки оселедця заливаємо олією і у разі свіжої риби додаємо сіль.
  3. Для приготування гірчичного маринаду слід змішувати цукор з яйцем, а також додати два види гірчиці - звичайну і в зернах.
  4. Шинкуємо кріп і вичавлюємо з лимона сік. Поєднуємо всі компоненти маринаду, перемішати до однорідності.

Оселедець у гірчичному соусі. Фото: Що приготувати

Нагадаємо, як приготувати незвичайну вівсянку у духовці за 20 хвилин: з ідеальним поєднанням – банан та шоколад.

Раніше ми повідомляли як приготувати м'ясо без м'яса: ідеальний рецепт борошна, коли ціни на курку злетіли до небес.

Також не зайвою буде хрустка капусточка до гарячого пюре: рецепт правильного маринування, дивіться не проковтніть вилку.