Такий спосіб приготування вівсянки є популярним серед тих, хто не хоче витрачати багато часу і стежить за своїм харчуванням. Це дуже зручно, а що не менш важливо – дуже смачно.

Приготування вівсянки холодним способом дозволяє зберегти всі корисні властивості, які так необхідні організму. Більше того, кінцевий результат виглядає дуже апетитно, а часу на приготування піде дуже мало.

Вівсянка, фото: Новий канал

Для початку розберемося з вибором вівсяних пластівців. Краще брати ті, у яких на пачці є позначка "екстра", але звичайна вівсянка буде набагато кориснішою. Заливати наш смачний десерт можна будь-чим: молоком, йогуртом, кефіром.

Також не забудьте про дозу омегу жирних кислот. Додайте насіння льону чи чіа. Щоб трохи підсолодити смаколик, можна використовувати мед, фруктозу або стевію.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Мед, фото з вільних джерел

Процес приготування простий: підготуйте всі інгредієнти, змішайте їх у баночці – шар за шаром, закрийте кришкою та залиште на ніч у холодильнику. Ще можна додати шматочки фруктів та ягід, а також горіхи. Але робіть це перед вживанням, коли дістанете готову вівсяну кашу із холодильника.

Вівсянка в банці, фото foodandmood

Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці

Як повідомляв Знай.ua, кава з вершками – користь чи шкода: дієтологи порадили, як не нашкодити своєму здоров'ю

Також портал Знай.ua писав, як приготувати м'ясо без м'яса: ідеальний рецепт з борошна, коли ціни на курку злетіли до небес