Як часто у вас буває таке, що ви приготували гарнір або посмажили яєчню і вам хочеться ще чогось? Огірочки або капусочки.

Згадали це почуття? Тоді ми пропонуємо вам простий рецепт швидкої маринованої капусти, який точно врятує у важкі моменти. Особливо смачно вона поєднуватиметься зі смаженою картоплею або з пюре.

Приготування:

Беремо з розрахунку на три кілограми капусти. Капусту нашаткувати. Натерти три великі морквини на великій тертці. Видавити з часникодавки 3-4 зубчики часнику. Все перемішати.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Робимо маринад:

Півтора літри води ставимо на вогонь. Додаємо 200 гр.цукри, 3 столові ложки солі(без верху), 250 гр. олії. Коли закипить влити 200 грн. оцту 9%. Повинно покипіти 2-3 хвилини. Маринад готовий.

Заливаємо капусту гарячим маринадом. Капуста від цього трохи пом'якшується. Але тільки трохи. Тому не бійтеся заливати гарячим прямо з плити. Капуста постоїть у цьому маринаді години 2. І можна їсти. Зараз так капусту роблять багато хто. Раніше робили звичайним способом, доводилося чекати, поки вона забродить, почне киснути. А цей спосіб швидкий. Капуста смачна, вітамінна. Хрумка. Перемішуємо. Даємо постояти 2 години. Знову перемішуємо та фасуємо у банки.

Нагадаємо про соковиту картопляну запіканку з курячим філе – елементарний рецепт: можна навіть під час дієти.

Раніше ми повідомляли, що ви будете врятовані цієї зими: супер вітамінне варення з калини, рецепт ворога будь-якої застуди.