Як часто у вас буває таке, що ви приготували гарнір або посмажили яєчню і вам хочеться ще чогось? Огірочки або капусочки.
Згадали це почуття? Тоді ми пропонуємо вам простий рецепт швидкої маринованої капусти, який точно врятує у важкі моменти. Особливо смачно вона поєднуватиметься зі смаженою картоплею або з пюре.
Приготування:
Беремо з розрахунку на три кілограми капусти. Капусту нашаткувати. Натерти три великі морквини на великій тертці. Видавити з часникодавки 3-4 зубчики часнику. Все перемішати.
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Робимо маринад:
Півтора літри води ставимо на вогонь. Додаємо 200 гр.цукри, 3 столові ложки солі(без верху), 250 гр. олії. Коли закипить влити 200 грн. оцту 9%. Повинно покипіти 2-3 хвилини. Маринад готовий.
Заливаємо капусту гарячим маринадом. Капуста від цього трохи пом'якшується. Але тільки трохи. Тому не бійтеся заливати гарячим прямо з плити. Капуста постоїть у цьому маринаді години 2. І можна їсти. Зараз так капусту роблять багато хто. Раніше робили звичайним способом, доводилося чекати, поки вона забродить, почне киснути. А цей спосіб швидкий. Капуста смачна, вітамінна. Хрумка. Перемішуємо. Даємо постояти 2 години. Знову перемішуємо та фасуємо у банки.
Нагадаємо про соковиту картопляну запіканку з курячим філе – елементарний рецепт: можна навіть під час дієти.
Раніше ми повідомляли, що ви будете врятовані цієї зими: супер вітамінне варення з калини, рецепт ворога будь-якої застуди.