Є страви, які гарантовано забезпечують смачний та ситний сніданок. Пишні оладки входять до їх списку. Це дуже універсальний смаколик, який подобається дітям і дорослим, а готується дуже просто.

Маленькі кулінарні секрети допоможуть приготувати ідеальні оладки. Про них має знати кожна господиня.

Оладки, скріншот з відео

Кефір

Цей продукт робить оладки пишними та ніжними. Перед додаванням кефіру варто звернути увагу на його температуру. Він не повинен бути занадто холодним, тому що тепло та сода краще взаємодіють один з одним.

Тісто

Не поспішайте після замішування тіста відразу приступати до смаження. Дайте йому трохи часу - до 20 хвилин, щоб піднятися, і тоді оладки вийдуть смачними. Також не варто перемішувати тісто після відпочинку.

Популярні новини зараз

В Україні створять аналог ТЦК: черг у військкоматі більше не буде

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій

Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати

Показати ще

Тісто для оладок, фото izirecept

Консистенція

Тісто не повинно бути занадто рідким, тому важливо контролювати кількість борошна. Орієнтуйтеся на те, як воно стікає з ложки.

Процес смаження

З ним знайомі всі, але варто нагадати. Тісто викладають ложкою на добре розігріту сковороду з олією. Вогонь ставлять середній. Смажити краще під кришкою. Перевертайте, коли побачите на поверхні оладок дірочки.

Оладки на сковороді, фото vkusnaja-zhisn

Раніше ми писали про те, як дати друге життя постільній білизні, яка вже зносилася: декілька цікавих застосувань

Як повідомляв Знай.ua, випічка, супи та соуси: несподіване застосування картопляного відвару в кулінарії - справжня знахідка

Також портал Знай.ua писав, що мінусові температури принесли українцям нову можливість: лікарка розповіла, як схуднути за 15 хвилин на день