Шарлотка з яблуками є дуже смачним десертом, проте її смак можна покращити ще більше. З цією хитрістю десерт вийде соковитим, а аромат викличе апетит у всіх без винятку.
То ж досвідчені кулінари розкрили трюк, який є набагато ефективнішим, ніж порада з використанням борошна. Вважається, пиріг посипати борошном, то яблука не опускатимуться в самий низ пирога.
І відповідно завдяки цьому страва стане набагато смачнішою. Цією порадою користуються майже усі.
Проте кондитери порадили й інший набагато ефективніший спосіб. Згідно з ним у процесі приготування фрукти теж треба обваляти, але вже не в борошні. Саме завдяки цій невеличкій хитрості готовий десерт перевершить будь-які очікування.
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
То ж перед тим, як яблука покласти у тісто, їх присипають цукром і дають настоятися 20 хв. За бажанням замість звичайного можна також використовувати ванільний. У результаті яблука дадуть сік, який потрібно заздалегідь злити. А після цього можна додавати фрукти до тіста.
Також кулінари звертають увагу на розмір яблучних часточок.Для кращого ефекту вони радять нарізати їх приблизно на однакові шматки по 0,5 см.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль