Котлети - це дуже популярна та універсальна страва, яка підходить до практично всіх гарнірів. Роблять їх із різного м'яса, як і кому до смаку. Тільки спосіб приготування може відрізнятися.
Одні господині люблять нежирні котлети, приготовлені на пару, інші на сковороді з хрусткою та золотистою скоринкою. Мало хто готує їх у духовці, хоча це дуже смачно і зручно.
З цим рецептом вам не потрібно буде стояти біля плити, перевертаючи кожну котлету та підливаючи олію, а фарш можна просто накладати ложкою.
Інгредієнти:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- Фарш – 500 г
- Яйце – 1 шт.
- Білий хліб – 100 г
- Молоко – 100-150 г
- Сіль, перець – на свій смак
- Сир твердий – 200 г
- Сметана – 2-3 ложки
- Зелень – пучок
Приготування:
Потрібно перекрутити м'ясо або в готовий фраш додати цибулю, хліб, замочений в молоці, яйця, сіль, перець.
Отриманий фарш накласти на лист, застелений пергаментним папером. Ложкою сформувати кульки, всередині зробити поглиблення та викласти начинку: потертий сир, змішаний зі сметаною та зеленню.
Випікати в духовці 35 хвилинпри температурі 180 градусів. І все можна подавати на стіл, але не забудьте про гарнір - добре підійде пюре, крупи або овочі.
Раніше ми писали про те, як приготувати корисні бананові роли без цукру - простий рецепт, який під силу кожному: ласуни оцінять
Як повідомляв Знай.ua, рецепт пісного та бюджетного печива на огірковому розсолі: 20 хвилин і ласощі для всієї родини готові
Також портал Знай.ua писав, імбирний морс із куркумою та медом - готується швидко, а користі маса: найкраща профілактика від застуди