Наші читачі вже знають дуже багато різних рецептів, які давно записані в кухонній кулінарній книзі, звісно, за нашою порадою.
Однак є ще один розкішний рецепт червоного борщу. Відомо, що цю страву цінують не тільки за смак і ситність, але ще й за її привабливий вигляд. На цей раз наші читачі дізнаються, як зварити борщ "наваристий" і зберегти яскраво-рубіновий колір. Колір готової страви формує правильно приготовлена засмажка та один інгредієнт – записуйте!
Для приготування засмажки потрібно: терта морква; нашаткована цибуля; тертий буряк; томатна паста, оцет, спеції.
Як готувати?
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Буряк – це ключовий інгредієнт і заощаджувати на ньому у процесі приготування борщу не слід. Підготовлені овочі відправляють у сковороду і обсмажують на олії.
Потім до суміші потрібно додати яблучний оцет – завдяки йому буряк зберігає свій натуральний колір і навіть стає ще яскравішим.
Далі додайте томатну пасту, м'ясний бульйон і тушкуйте суміш 8-12 хвилин на малому вогні. Якщо засмажка вийшла кисла, додайте ложку цукру. А ось до борщу її додають не раніше ніж за 5 хвилин до готовності. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати незвичайну яєчню за 20 секунд: рецепт, який зробить сніданки яскравішими.
Раніше ми повідомляли, що Олів'є чи Крабов'я? Ні, "Сосновий бір": смачний і простий салат із грибами та крабовими паличками на новорічний стіл.
Не зайвою буде безалкогольна Маргарита на Новий рік: похмілля не буде, а ось смаковий бум забезпечений.