Наші читачі вже знають дуже багато різних рецептів, які давно записані в кухонній кулінарній книзі, звісно, ​​за нашою порадою.

Однак є ще один розкішний рецепт червоного борщу. Відомо, що цю страву цінують не тільки за смак і ситність, але ще й за її привабливий вигляд. На цей раз наші читачі дізнаються, як зварити борщ "наваристий" і зберегти яскраво-рубіновий колір. Колір готової страви формує правильно приготовлена ​​засмажка та один інгредієнт – записуйте!

Для приготування засмажки потрібно: терта морква; нашаткована цибуля; тертий буряк; томатна паста, оцет, спеції.

Борщ, кадр з відео

Як готувати?

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Буряк – це ключовий інгредієнт і заощаджувати на ньому у процесі приготування борщу не слід. Підготовлені овочі відправляють у сковороду і обсмажують на олії.

Потім до суміші потрібно додати яблучний оцет – завдяки йому буряк зберігає свій натуральний колір і навіть стає ще яскравішим.

Далі додайте томатну пасту, м'ясний бульйон і тушкуйте суміш 8-12 хвилин на малому вогні. Якщо засмажка вийшла кисла, додайте ложку цукру. А ось до борщу її додають не раніше ніж за 5 хвилин до готовності. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати незвичайну яєчню за 20 секунд: рецепт, який зробить сніданки яскравішими.

Раніше ми повідомляли, що Олів'є чи Крабов'я? Ні, "Сосновий бір": смачний і простий салат із грибами та крабовими паличками на новорічний стіл.

Не зайвою буде безалкогольна Маргарита на Новий рік: похмілля не буде, а ось смаковий бум забезпечений.