Какао - це той напій, який у багатьох асоціюється з Новим роком і Різдвом, а діти від нього просто в захваті. У кожній родині його готують по-своєму – додають більше молока, збиті вершки чи маршмеллоу. Точної рецептури немає, всі слідують своїм вподобанням.
Ми пропонуємо приготувати какао за неймовірно маленький проміжок часу – всього 2 хвилини. До складу входить натуральний чорний шоколад 56%, можете брати більш гіркий. Головне, що не порошок, як багато хто звик – тому напій виходить не таким шкідливим, а по смаку навіть яскравіше.
Інгредієнти на 2 порції:
- 80-90 г 56% чорного шоколаду
- 500 мл молока
- для декору збиті вершки, маршмеллоу, шоколадна стружка за бажанням
Процес приготування, з яким впорається кожен:
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- Шоколад і частину молока (100 мл) топимо на помірному вогні в ковші до розчинення шоколаду.
- До шоколаду додаємо решту молока і підігріваємо до температури 80 градусів, він не повинен кипіти, а бути гарячим та доступним для пиття.
- При подачі декоруємо вершками, зефірками, шоколадною стружкою. Усім, чого душа забажає.
Раніше ми писали про те, що ідеальна закуска на Новий рік: як приготувати мариновані капустяні рулетики, які зметуть першими зі столу.
Як повідомляв Знай.ua, рецепт ніжного форшмаку до підсмажених грінків і картоплі: альтернатива звичайному оселедцю - 10 хвилин і готове
Також портал Знай.ua писав, як приготувати найкраще доповнення кіношного вечора - ароматний глінтвейн: рецепт напою, який замінить вам будь-яку каву та чай