Хороші закуски відіграють не останню роль на святковому столі на Новий рік. Це те, що "розгойдує" гостей перед головними стравами, тому обирати варто легші варіанти. Є безліч рецептів, але один із найвдаліших - це яєчний рулет.

Він вразить гостей своєю ніжною текстурою, а начинка із сиру та зелені, з додаванням часничку, обіграє смак. Приготувати такий рулет не складе труднощів, а продукти потрібні найпростіші.

Новорічний стіл, фото Getty Images

Інгредієнти:

  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Вершки - 100 мл.
  • Сир твердий – 70 г.
  • Плавлений сир – 150 г.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цибуля зелена - 10 г.
  • Петрушка – 10 г.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сметана - 2 ст. л для начинки.

Приготування:

Популярні новини зараз

Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще
  1. Яйця розбити в миску, посолити та збити блендером. Додати сметану та ще раз збити.
  2. Форму для запікання вистелити пергаментом та змастити олією. Вилити у форму суміш яєць зі сметаною. Випікати 15 хвилин|мінути| при температурі 170 градусів. Дістати омлет із форми та остудити, залишити його на папері.
  3. Для начинки твердий та плавлений сири натерти на тертці, додати тертий часник та дрібно рубану зелень.
  4. Додати майонез та сметану, перемішати. Начинку рівномірно розподілити з одного боку омлета. За допомогою паперу закрутити рулет і відправити у холодильник на 30 хвилин. Розрізати на однакові порції та подавати до столу.

Нагадаємо, ідеальна закуска на Новий рік: як приготувати мариновані капустяні рулетики, які першими зметуть зі столу

Раніше ми писали, забудьте про "Шубу" на Новий рік: салат "Луїза" з оселедцем зробить ваше меню унікальним

Як повідомляв Знай.ua, найпростіше різдвяне печиво: рецепт, від якого ви точно не втомитеся