Знаючи деякі кулінарні хитрощі, можна суттєво покращити смак ваших страв. Це стосується й котлет. Й цілком зрозуміло, що без солі ця страва зовсім не смакуватиме.

Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, щоб часом звикнути до їхнього натурального смаку, а зовсім інакша — покласти цей інгредієнт у неправильний момент.

Зазвичай для багатьох момент додавання солі не є важливим. Тому під час приготування вони можуть покласти її в будь-який момент. Та це має свій вплив на смак та консистенцію.

котлети, фото Pxhere

Коли правильно додавати сіль у котлетний фарш

Наприклад, якщо покласти сіль на початку готування фаршу, це призведе до зміни структури котлети. У результаті вони стануть твердими та сухими. Таку страву складно жувати, то ж і задоволення вона принесе не так і багато.

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Саме з цієї причини рекомендується додавати сіль наприкінці готування фаршу. А найкращим моментом вважається саме перед формуванням котлет. Саме така проста хитрість дозволить зберегти їх соковитими та смачними. У цьому випадку вони точно не вийдуть сухими та жорсткими.

Котлети, фото: Моя дача

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами