Форшмак не всі вміють готувати смачно. Здавалося б, така проста закуска, але тут дуже важливо дотримуватися правильних пропорцій і обирати необхідні інгредієнти. Її, як і борщ, досить легко зіпсувати.
Особливо сильно вона подобається любителям оселедцю, адже це головна її складова, але смак набагато яскравіший.
Назва делікатесу в перекладі з німецької означає "закуска", але належить ця страва до класичної єврейської кухні. Форшмак саме за цим рецептом виходить дуже смачним і ніжним, а відмінно поєднується з картоплею і підсмаженими грінками.
Інгредієнти:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- Оселедець – 200 грам
- Цибуля - 30 грам
- Яйце варене - 1 шт
- Яблуко – 25 грам
- Хліб білий (м'яка частина) – 30 грам
- Вершки - 70 грам
- Вершкове масло - 10 грам
Процес приготування дуже простий:
Хліб заливаємо вершками і даємо постояти, доки він все не вбере. Усі інгредієнти пропустити через м'ясорубку. Двічі. Це важливо, не полінуйтеся, тоді смак виходить ніжнішим.
В кінці спробуйте на сіль, але врахуйте, що оселедець і так солоний, тому тут головне не переборщити. І все, готово. Можна подавати з грінками та картоплею.
Раніше ми писали про те, як приготувати п'янкий десерт із шампанського, який зарядить усіх на Новий 2023 рік: простий рецепт та легка голова після
Як повідомляв Знай.ua, простий рецепт смачного супу з пельменями "Як у баті": з цим не зрівняється навіть солянка та окрошка
Також портал Знай.ua писав, що дуже ніжна ікра з моркви на Новий рік: від кабачкової не відрізнити, а Чорний Кролик точно оцінить