Рецепт приготування смачного та солодкого глінтвейну. Про це повідомляє портал Їмо Вдома.

Глінтвейн є одним із найбільш різдвяних напоїв. Мало того, що він зігріває зимовими вечорами, але також дуже смачний.

Якщо вживати його помірно, він також корисний, адже в основі даного напою червоне вино. На ярмарках інших публічних заходів у Європі часто пригощають відвідувачам. Приготувати його досить легко.

Інгредієнти:

  • 1 яблуко;
  • 1 апельсин;
  • Цукор 30 г;
  • Обкладинка;
  • Гвоздика;
  • бадьян;
  • Журавлина 125 г;
  • Вино червоне сухе – 750 мл;
  • Мед.

Скрін, відео YouTube глінтвейн

Алгоритм приготування

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще
  1. Нарізаємо кубиком яблуко, перекладаємо на сотейник.
  2. Знімаємо з апельсина цедру за допомогою спеціального ножа. Наріжте кубиком і додайте до яблука.
  3. Ставимо сотейник на вогонь, додайте цукор, прянощі, журавлину і залийте вином.
  4. Як тільки з'явиться легкий дим, знімайте з вогню. Глінтвейн не можна доводити до кипіння.
  5. Додати мед і залишити наполягати хвилин 10.

Нагадаємо про фруктовий крюшон на новорічний стіл 2023 року: незвичайний алкогольний напій оцінять усі гості.

Раніше ми повідомляли про простий рецепт смачного супу з пельменями "Як у баті": з цим не зрівняється навіть солянка та окрошка. Картоплі потрібно брати небагато, щоб не вийшла каша з пельменями.

Також не зайвим буде знати, що так оселедця під шубою ви ще не готували: ялинкові іграшки ще й на тарілці, новорічний рецепт. Така краса, яка робиться дуже просто, запам'ятається всім за столом.