Вигадати, що приготувати на сніданок так само складно, як і на вечерю. Вівсянка чи яєчня вже давно набридли, хочеться чогось особливого і того, що точно сподобається дітям чи другій половинці.
Кожен із нас хоч одного разу куштував солодкі французькі тости, які вимочують у молочно-яєчній суміші, а потім смажать на сковороді. Цей рецепт вже встигли вдосконалити та досить вдало.
Такий варіант сніданку буде не тільки дуже смачним, а й поживним, тому що в нього входять банани, арахісова паста та інші продукти. Отже енергії точно вистачить до наступного прийому їжі. Більше того, на приготування підуть 10 хвилин від сили.
Складові:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- тостовий хліб
- банан
- арахісова паста
- яйце
- молоко
- ванілін
- цукор
Процес приготування максимально простий:
Тост змащуємо арахісової пастою, викладаємо шматочки банана і накриваємо другим шматочком.
У тарілочці змішуємо яйце, молоко (2-3 ст.л. на 2 тости). Вимочуємо тост з обох боків у яєчній масі.
На сковороду додаємо шматок вершкового масла і смажимо тости. На середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Подавати краще гарячими, з чашкою ароматної какао чи кави.
Раніше ми писали про те, скільки яєць насправді потрібно додавати до драників: не потемніють і триматимуть форму
Як повідомляв Знай.ua, як приготувати повітряні мафіни з яблуком і цукровою крихтою - краще за будь-який кекс: максимально простий рецепт
Також портал Знай.ua писав, що тане в роті і хочеться ще: смачна шарлотка з яблучком та чорним хлібом - рецепт на всю родину