Здавалось би, що приготувати млинці неймовірно просто, але часто вони виходять зовсім не такими, як нам би того хотілося. У результаті ми отримуємо несмачні та сухі млинці.

Це передусім стається тому, що не враховуються деякі важливі нюанси у їхньому приготуванні. То ж врахуйте нижче наведені помилки, яких найчастіше допускаються, і ваші млинці вийдуть ідеальними.

Головні помилки, яких варто уникати при приготуванні млинців:

1. Будьте обережні з содою. Вважається, що якщо покласти у млинці соду, то вони вийдуть легкими та повітряними. Проте, варто врахувати й те, що цей складник може зіпсувати тісто. Особливо у випадку, якщо додати більше соди, ніж потрібно.

Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube

Тому, щоб отримати ідеальні млинці, не рекомендується додавати не більше однієї щіпки соди. Водночас чудовим альтернативним варіантом стане розпушувач.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

2. Пісні млинці. Найчастіше таке стається, коли їх готують виключно на воді. Млинці виходять не лише сухими, а й твердими. Саме тому необхідно при їхньому приготуванні додавати молоко або кефір, бодай у невеликих кількостях. Їх також можна замінити рослинним молоком - у цьому разі млинці також вийдуть дуже смачними.

2. Додавання яєць. Багато хто й гадки не має, що курячі яйця можуть зіпсувати страву. Наприклад, якщо ввести занадто багато яєць, то млинці виходять ламкими та твердими. Тому запам'ятайте наступне правило: на одну склянку молока заведено брати не більше одного яйця.

Млинці, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації