Салат з червоного буряка є досить популярною стравою на столах українців. Крім того, існує багато варіантів його приготування. Пропонуємо спробувати наступний рецепт салату без додавання майонезу.

Виявляється, звичайний буряковий салат можна дуже смачно та корисно приготувати по-новому. Варто лише додати до цієї страви деякі інгредієнти, які зроблять її дуже соковитою.

Фудблогерка Оксана Білінська на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом соковитого бурякового салату бурякового салату з цибулею, квашеною капустою та огірками. Вона також розповідає секрети, завдяки яким салат буде дуже соковитим.

Буряк в банці, скріншот: YouTube

По-перше, потрібно додати до нього мариновану цибулю. На соковитість також вплинуть квашена капуста, а також квашені чи мариновані огірки. По-друге, для того, щоб буряк не віддав свій колір, його потрібно порізати першим та змішати з олією., а після цього додати решту інгредієнтів.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт.;
  • буряк – 1 шт. (600 г);
  • картопля – 3-4 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • консервована квасоля\горошок – 0,5 л;
  • квашені або мариновані огірки – 2-3 шт.;
  • квашена капуста;
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

Усі необхідні овочі, а саме буряк, моркву та картоплю, потрібно попередньо запекти чи відварити до готовності. Далі порізати ці інгредієнти кубиками.

Водночас цибулю потрібно порізати та замаринувати з оцтом та водою на 10 хвилин. Після цього злити рідину. Огірки також порізати кубиками.

Далі залишається лише змішати усі порізані інгредієнти, додавши капусту та консервовану квасолю чи горошок. А також посолити та поперчити на свій смак.

Салат з бурячка, скріншот: YouTube

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації