Кожна господиня готує свою оригінальну хріновину, рецепт допускає варіанти приготування як холодним, так і гарячим способом. Люблять її не тільки чоловіки під чарку міцного напою, але також і жінки з дітьми, якщо рецепт був дещо пом'якшений.
Існує класичний варіант хрінової закуски. Рецепт її містить хрін з помідорами та часником. Але, з різними добавками та іншими продуктами з'являються цікаві рішення: із приправами, зеленими помідорами, із зеленню тощо.
Ми вам пропонуємо приготувати хріновину найпростішим, холодним способом без попереднього варіння на вогні. Це не забере багато часу, а з продуктів потрібні будуть найпростіші.
З інгредієнтів знадобиться:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
- 1 кг помідорів
- 100 г кореня хрону
- 100 г часнику
- 1 ч.л солі
- 2 ч.л. цукру
Процес приготування:
- Корінь хрону та часник очистити. Помідори нарізати на шматочки.
- Все перекрутити через м'ясорубку. Додати сіль, цукор та перемішати.
- Розкласти в стерильні банки, закрутити гвинтовими кришками або закрити капроновими та поставити в холодильник.
Зберігати краще в холодному місці, а можна подавати з грінками або до м'яса.
Раніше ми писали про те, що рецепт смачної курочки в паніровці від зірки "МайстерШеф" Клопотенко: у фастфуд більше ні ногою
Як повідомляв Знай.ua, десерт, який пам'ятають усі з дитинства: два рецепти "Хвороста" для дорослих та дітей до чаю
Також портал Знай.ua писав, що картопляне пюре можна готувати зовсім по-іншому: після цього ви забудете старі методи