Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" та суддя проекту "МайстерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами та ділиться своїми кулінарними знаннями у соцмережі Instagram.

На цей раз кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пухнасті оладки. Володимир зізнався, що саме ці ласощі викликають у нього теплі спогади про безтурботне дитинство.

Скріншот з Instagram, Вова Ярославський

Для першого етапу приготування знадобиться:

125 г теплої води
15 г цукру
3-4г сухих або 8г свіжі з дріжджів
60г звичайного борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми

Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму

ТЦК дали чоловікам 7 днів, щоб уникнути штрафу: кому потрібно поквапитися

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Показати ще

Усі інгредієнти потрібно змішати віночком і дати постояти 15 хвилин у теплому місці, доки не почне з'являтися піна.

Далі беремо такі продукти:
125 г теплого молока
1 жовток
15г цукру
190г борошна
Кілька солі

Замішати тісто до однорідності. Накрити рушником і залишити у теплому місці приблизно на годину.
Готуємо сковороду з олією для смаження - потрібно підігріти її на середньому вогні, і ложкою обережно викласти тісто. Смажити з боків, перевертаючи вироби.

Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Нагадаємо про десерт, який пам'ятають усі з дитинства: два рецепти "Хвороста" для дорослих та дітей до чаю.

Раніше ми повідомляли правильний рецепт смаженої картоплі: коли солити і чи потрібні цибулю з часником. Не забудьте залишити картоплю на залишковій спеці під кришкою на дві хвилини.

Також стало відомо, як спекти печиво тільки з 3 інгредієнтів без борошна: швидкий рецепт домашнього ласощів.