Існує безліч цікавих рецептів котлет. До фаршу часто додають сиру картоплю, кабачок, моркву, вершкове масло чи сало. Проте існує один секретний та водночас простий інгредієнт, завдяки якому котлети стають більш пишними, соковитими та смачними.
Кухарі розповіли свій головний секрет приготування пишних котлет. Цей простий інгредієнт майже завжди присутній на будь-якій кухні. Після його додавання котлети виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.
Як підготувати фарш для котлет
Спершу потрібно підготувати фарш. Тож виберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види - жирну свинину з пісною яловичиною, щоб котлети набули цікавішого смаку.
Тепер пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Також вбийте одне яйце. Це допоможе котлетам краще тримати форму і не розвалюватися при термічній обробці.
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Який секретний інгредієнт потрібно додати
Фарш добре вимішайте, а потім додайте секретний інгредієнт, а саме пів склянки сильногазованої води. Вона повинна бути максимально холодною. Ще раз вимішайте фарш і залиште його на дві години. Тепер посоліть, перемішайте і мокрими руками сформуйте котлети.
Обсмажуйте їх на рафінованій олії на сковороді з антипригарним покриттям. Також можна відправити котлети після смаження до духовки або мікрохвильової печі на 5-10 хвилин.
Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути
Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі
Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї