Існує безліч цікавих рецептів котлет. До фаршу часто додають сиру картоплю, кабачок, моркву, вершкове масло чи сало. Проте існує один секретний та водночас простий інгредієнт, завдяки якому котлети стають більш пишними, соковитими та смачними.

Кухарі розповіли свій головний секрет приготування пишних котлет. Цей простий інгредієнт майже завжди присутній на будь-якій кухні. Після його додавання котлети виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.

Як підготувати фарш для котлет

Спершу потрібно підготувати фарш. Тож виберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види - жирну свинину з пісною яловичиною, щоб котлети набули цікавішого смаку.

котлети, фото Pxhere

Тепер пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Також вбийте одне яйце. Це допоможе котлетам краще тримати форму і не розвалюватися при термічній обробці.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Який секретний інгредієнт потрібно додати

Фарш добре вимішайте, а потім додайте секретний інгредієнт, а саме пів склянки сильногазованої води. Вона повинна бути максимально холодною. Ще раз вимішайте фарш і залиште його на дві години. Тепер посоліть, перемішайте і мокрими руками сформуйте котлети.

Обсмажуйте їх на рафінованій олії на сковороді з антипригарним покриттям. Також можна відправити котлети після смаження до духовки або мікрохвильової печі на 5-10 хвилин.

котлети, фото Pxhere

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї