Рецептів приготування сала є безліч, то ж вибрати кілька улюблених собі до смаку не складе жодних труднощів. Проте, як зробити так, щоб шкірка у сала вийшла м'яка і легко відкушувалась.

Вважається, що пересолити сало просто неможливо, адже воно просто не бере зайву сіль. Водночас приготувати його так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному.

Інколи сало виходить дуже смачним, проте шкірка дуже тверда, або наче гумова. Тому передусім не варто брати для засолювання продукт, отриманий від старого кнура, частини тіла, де знаходяться молочні залози тварин та інші ділянки.

Сало, скріншот з відео

То ж для засолювання обирайте сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Рецепт приготування сала до засолювання

У сковорідку налийте трохи води, буквально на саме дно, далі покладіть сало шкіркою вниз і поставте сковороду на вогонь. Зауважте, що води має бути рівно стільки, щоб вона покривала лише шкірку сала.

Зачекайте поки закипить вода і тоді кип'ятіть сало ще протягом 5 хвилин. А далі залишається зняти з вогню і засолити за будь-яким вашим улюбленим рецептом. Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.

Сало, скріншот з відео

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї