Рецептів приготування сала є безліч, то ж вибрати кілька улюблених собі до смаку не складе жодних труднощів. Проте, як зробити так, щоб шкірка у сала вийшла м'яка і легко відкушувалась.
Вважається, що пересолити сало просто неможливо, адже воно просто не бере зайву сіль. Водночас приготувати його так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному.
Інколи сало виходить дуже смачним, проте шкірка дуже тверда, або наче гумова. Тому передусім не варто брати для засолювання продукт, отриманий від старого кнура, частини тіла, де знаходяться молочні залози тварин та інші ділянки.
То ж для засолювання обирайте сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Рецепт приготування сала до засолювання
У сковорідку налийте трохи води, буквально на саме дно, далі покладіть сало шкіркою вниз і поставте сковороду на вогонь. Зауважте, що води має бути рівно стільки, щоб вона покривала лише шкірку сала.
Зачекайте поки закипить вода і тоді кип'ятіть сало ще протягом 5 хвилин. А далі залишається зняти з вогню і засолити за будь-яким вашим улюбленим рецептом. Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.
Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути
Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі
Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї