Варення з обліпихи - дуже смачні і корисні ласощі. Багато господині люблять варити варення обліпихи на зиму.
Воно завжди виходить ароматним, красивим та таким смачним. Найголовніше - варити з обліпихи варення не так вже й складно. Пропонуємо нашим читачам навіть записати це у свою книжечку із рецептами.
Цей рецепт варення з обліпихи справді нашвидкуруч. Воно і справді настільки просто і швидко готується, що його зможе приготувати будь-хто.
Інгредієнти для приготування варення з обліпихи:
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Обліпиха для отримання соку
2. Цукор пісок – 1,2-1,5 кг на один літр отриманого соку з обліпихи
Як приготувати варення обліпихи:
1. Обліпиху промийте та засипте в каструлю.
2. Ягоди подавіть дерев'яною товкачем. а потім отриману масу протріть через сито.
3. Отриманий сік обліпихи змішайте з цукром в пропорції 1:1.5 і добре все перемішайте.
4. Поставте каструлю на повільний вогонь і варіть варення обліпихи, не доводячи його до кипіння.
5. Знімаємо каструлю з варенням з вогню і даємо йому трохи охолонути.
Охолоджене варення з обліпихи можна їсти або викласти в стерилізовані банки, закупорити стерильними кришками і прибрати на зберігання в прохолодне місце до зими.
Нагадаємо про овочеві булочки до супу – простий рецепт: як нагодувати дітей корисностями без істерик.
Раніше ми повідомляли про рецепт кексу в мікрохвильовій печі за 3 хвилини: швидко і просто, а з начинкою ще смачніше.