Турбота про дітей складається з безлічі дрібниць. Одне з найважливіших завдань — забезпечити корисне та повноцінне харчування. Матусь завжди мучить питання, як привчити дітей до їжі, яка може здаватися їм не надто привабливою.
У цій нелегкій справі важливим є красиве оформлення страв, і звичайно ж, трохи креативу. Наприклад, з овочевої суміші, в нашому випадку з броколі та кукурудзи, можна приготувати повітряні та дуже апетитні булочки, які подають до різних супів або інших страв.
Рецепт підказала українська блогерка Роксолана у своєму фуд-блозі для матусь у Instagram.
Для приготування булочок знадобляться такі інгредієнти:
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
- 150 г броколі
- 70 г кукурудзи
- 70 г пармезану (можна будь-який твердий сир)
- 1 яйце
- 4 ст/л цільнозернового борошна
- 2 г розпушувача
- спеції
Процес приготування:
- якщо брокколі та кукурудза морожені, їх попередньо варто обварити 4 хвилини в окропі
- броколі, кукурудзу, яйце, пармезан, спеції та борошно, збити в міні комбайні від блендера (кількість борошна може піти менше-більше залежно від величини яйця та суцвіть броколі)
- за допомогою ложки формуємо кульки і випікаємо при 180С 12-15 хв, орієнтуйтеся на скоринку.
Раніше ми писали про те, навіщо додавати цукор у котлети, біляші та чебуреки: секрет, про який не знає багато кулінарів
Як повідомляв Знай.ua, гарбузові ліниві вареники за 30 хвилин: всього пару дій - змішати, зліпити і зварити
Також портал Знай.ua писав, що рецепт гарбузового латте з пряними нотками: найкращий метод боротьби з осінньою нудьгою