Турбота про дітей складається з безлічі дрібниць. Одне з найважливіших завдань — забезпечити корисне та повноцінне харчування. Матусь завжди мучить питання, як привчити дітей до їжі, яка може здаватися їм не надто привабливою.

У цій нелегкій справі важливим є красиве оформлення страв, і звичайно ж, трохи креативу. Наприклад, з овочевої суміші, в нашому випадку з броколі та кукурудзи, можна приготувати повітряні та дуже апетитні булочки, які подають до різних супів або інших страв.

Овочі, фото з вільних джерел

Рецепт підказала українська блогерка Роксолана у своєму фуд-блозі для матусь у Instagram.

Для приготування булочок знадобляться такі інгредієнти:

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще
  • 150 г броколі
  • 70 г кукурудзи
  • 70 г пармезану (можна будь-який твердий сир)
  • 1 яйце
  • 4 ст/л цільнозернового борошна
  • 2 г розпушувача
  • спеції

Процес приготування:

  1. якщо брокколі та кукурудза морожені, їх попередньо варто обварити 4 хвилини в окропі
  2. броколі, кукурудзу, яйце, пармезан, спеції та борошно, збити в міні комбайні від блендера (кількість борошна може піти менше-більше залежно від величини яйця та суцвіть броколі)
  3. за допомогою ложки формуємо кульки і випікаємо при 180С 12-15 хв, орієнтуйтеся на скоринку.

Овочеві булочки, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, навіщо додавати цукор у котлети, біляші та чебуреки: секрет, про який не знає багато кулінарів

Як повідомляв Знай.ua, гарбузові ліниві вареники за 30 хвилин: всього пару дій - змішати, зліпити і зварити

Також портал Знай.ua писав, що рецепт гарбузового латте з пряними нотками: найкращий метод боротьби з осінньою нудьгою