Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.
Анна Буткевич нагадала українцям, що окрім успішної артистки та підприємниці, вона ще вміла господиня. Тому вона вирішила поділитися рецептом смачної страви, в якій головний інгредієнт – це гарбуз.
"Страва низькокалорійна, збалансована та ідеально підходить на вечерю. 🍽🍷 Смачного! 😋" - зазначила Буткевич.
Складові:
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
- круглий гарбуз
- баклажани
- томати
- кабачок
- морква
- часник
- картопля
- часник
- болгарський перець
- філе стегна
- приправи, прованські трави та сіль
Процеси приготування:
- спочатку зріжте гарбуз, витягніть середину і звільніть місце для начинки;
- поріжте всі овочі;
- куряче філе попередньо обсмажте до напівготовності;
- формуємо гарбуз – всі овочі та м'ясо закладаємо та чергуємо між собою;
- заправляємо улюбленими травами та приправами;
- закриваємо верх від гарбуза і запікаємо в духовці за температури 200 градусів приблизно 2-2,5 години.
Раніше ми писали про те, чому ніколи не можна мазати опіки олією: дієві способи впоратися з побутовою травмою
Як повідомляв Знай.ua, як зробити найсмачніше триколірне сало до борщу: простий рецепт від знаючого кулінара
Також портал Знай.ua писав, швидко несіть закуски: рецепт старовинної фінської медовухи, яка ідеально впишеться на святковий стіл