Триколірне смачне сало ідеально підійде для святкового столу. Рецепт його з'явився на ютуб-порталі Сімейна кухня.
Триколірне сало є ідеальним доповненням для будь-якого святкового столу, також воно набагато корисніше, ніж ковбаси або інші напівфабрикати.
Зручність цього рецепту в тому, що він простий, не вимагає багато сил та грошей. Кухар Володимир Герун запропонував чудовий рецепт цього корисного продукту.
Інгредієнти:
- 1,2 кг сало солоне;
- 1 ст.л. паприка;
- 1 ст. суха аджика;
- 1 ч. л. гострий червоний перець;
- 1 гол. часник;
- 1 пуч. кріп;
- чорний перець за смаком.
Алгоритм приготування.
Популярні новини зараз
Показати ще
Перевірки ТЦК на вулиці: чи законна вимога показати телефон
Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
- Обробляємо та перемелюємо сало на м'ясорубці.
- Розкладаємо отримане сало у три різні тарілки.
- Накладаємо перший шар паприки. Всипаємо спеції з копченою паприкою, сухим аджиком та червоним гострим перцем. Ретельно все перемішуємо до однорідної маси. Беремо прямокутну форму, застилаємо її харчовою плівкою та викладаємо перший шар, розрівнюємо його. Скочуємо порційні кульки.
- Додаємо другий часниковий шар. Перекладаємо сало в глибоку миску та видавлюємо часник пресом. Все ретельно перемішуємо, а потім укладаємо у форму.
- Нарізаємо кріп якомога дрібніше. Викладаємо сало і добре перемішуємо. Скочуємо три кульки на пробу зеленого кольору.
- Забираємо закуску в морозилку на добу, щоб вона добре застигла.
Нагадаємо про пікантну ікру з буряків, яка стане улюбленою закускою: одна година і все готово.
Вам точно сподобаються фаршировані бублики, які змусять по-новому поглянути на улюблені ласощі дитинства.