У кожної господині існує свій оригінальний рецепт котлет: хтось вимочує хліб у молоці, хтось додає ложку сметани або майонезу, а хтось чаклує зі спеціями.

Але чи знаєте ви, що у фарш можна додати цукор? Навіщо і, головне, як це робити, ми розберемо нижче.

Цукор, фото: wikipedia

Найважливіше правило - не додавати занадто багато цукру. Тоді він не зробить котелти неприємно солодким. Адже, насправді, цей продукт додається не для смаку, а для невеликої зміни консистенції майбутніх котлет.

Тепер відповідаємо на ще одне важливе питання – як саме потрібно додавати цукор у фарш.

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Показати ще

Необхідно суворо дотримуватись співвідношення інгредієнтів. На кіло м'ясного фаршу максимум одна столова ложка цукрового піску. Додати більше – і фарш стане солодким, що зовсім не потрібне для котлет.

М'ясний фарш, скріншот: Youtube

А от якщо кулінар не переборщить із цукром, то м'ясний фарш стане набагато соковитішим. Готове блюдо вийде неймовірно м'яким та ніжним.

Слід зазначити, що використання цукру покращує як консистенцію котлет. Додавання незвичайного інгредієнта зробить соковитішими і такі страви, як беляші та чебуреки.

Більше того, застосування цукрового піску – гарантія того, що ніжною вийде будь-яка страва з фаршу.

Курячі котлети, кадр з відео

Як варити горох, щоб не здувало живіт: 5 секретів правильного приготування бобових.

Раніше ми повідомляли про плов, як в Узбекистані без казана: простий рецепт на сковороді, який оцінять усі домашні.

Також не зайвим буде рецепт ароматного засолювання груздів: ці грибочки уплетуться вмить.