Всюди піковий сезон для гарбузів, а це означає, що потрібно озброїтися смачними рецептами та порадувати ласощами близьких. Найпрекрасніше в цьому продукті – його мультифункціональність. По-перше, у гарбузі можна їсти все, аж до хвостика, а ще він корисний і чудово очищає організм.
З цього можна приготувати багато всього - каші, пироги та інші смаколики. А ось Ліза Глінська з "МайстерШеф "підказала, як зробити апетитні та дуже корисні гарбузові сирники. Такі стануть чудовим варіантом для сніданку, який оцінять навіть діти. Рецепт вона розмістила у Instagram.
"Шукаєте що приготувати з сиру та гарбуза? Приготуйте зі мною ці сирнички, вони неймовірно смачні 😌", - написала Глінська.
Складові:
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- 400 г сиру
- 150 г гарбуза
- 30 г цукру (1.2 ст.л.)
- 40 г борошна (2 ст.л. без гірки)
- 50 г яйця (1 шт.)
- цедра 1-го апельсина
- кориця (за бажанням)
- сіль
- борошно для обвалки
- олія для смаження
Процес приготування:
1. Натираємо гарбуз та цедру апельсина на терці, додаємо корицю. Залишаємо.
2. Перетираємо творожний сир, додаємо цукор, борошно, сіль.
3. Додаємо гарбуз. Перемішуємо.
4. Формуємо сирники, обвалюєио їх у борошні, обсмажуємо на олії.
5. Викладаємо на бумажні серветки.
Раніше ми писали про те, що не поспішайте викидати мед, який зацукровився: прості методи врятувати продукт за 10 хвилин
Як повідомляв Знай.ua, пікантна ікра з буряків, яка стане улюбленою закускою: одна година і все готове
Також портал Знай.ua писав плов, як в Узбекистані без казана: простий рецепт на сковороді, який оцінять всі домашні