З цибулі можна приготувати набагато більше смачних страв, ніж усі уявляють. Її зазвичай звикли просто смажити та доповнювати нею інші страви.
Проте цей корисний коренеплід можна приготувати й в іншій інтерпретації. У цій несподіваній страві цибуля буде виступати головним інгредієнтом.
Інгредієнти:
- цибуля — 12 шт.;
- білий хліб — 1 скибка;
- волоський горіх — 12 шт.;
- чорний мелений перець;
- зелень;
- рослинна олія — 2 ст. л;
- борошно — 2 ст. л;
- томатне пюре — 1 ст. л;
- цукор — 1 ч. л;
- сіль.
Приготування:
Для початку цибулини потрібно очистити та відварити до м’якості у підсоленій воді. Далі відкиньте їх на сито та дайте стекти воді. Після того, як цибулини охолонуть, треба дістати серединку.
Подрібніть її разом із відтиснутим хлібом, попередньо замоченим у воді чи молоці. Тепер додайте сіль, чорний мелений перець, 1 чайну ложку подрібненої зелені та декілька подрібнених горіхів. Вкладіть цю начинку в цибулю та покладіть їх у каструлю.
Пенсії за новим принципом: для кого зміняться правила
Гроші під загрозою: "Ощадбанк" дав клієнтам час до 30 вересня
В Україні визначили,в якому віці не можна сідати за кермо: що змінилося для водіїв
Повернення шкільної форми: українці висміяли заклик вчительки
Щоб приготувати соус, змішайте борошно, рослинну олію та трохи води. Введіть томатну пасту, цукор та сіль. Ретельно все перемішайте та процідіть, щоб не було грудочок. Полийте цим соусом цибулини і поставте їх у духовку. Фаршировану цибулю можна діставати, коли вона почне рум'янитись.
Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами
Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню
Також "Знай.ua" писав, ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення