Сьогодні ми з вами розберемо, як приготувати геніальне сало в пакетах, яке виходить неймовірно смачним лише через кілька етапів.
І хоч цей продукт подорожчав для українців, але не приготувати таке болюдо – грішно. Особливо, коли саме це сало таке неймовірно смачне.
Для цього нам потрібно лише кілька інгредієнтів. Спершу почнемо зі свинячої грудинки — її потрібно півтора кілограми. Другий інгредієнт за важливістю – часник, його потрібно всього 1-2 головки. Далі слідує чорний перець великого помелу, приправа для свинини та сіль.
Приготування починається із головного інгредієнта. Свинячу грудинку слід розрізати на шматки, а часник після цього подрібнити, скориставшись часником або блендером. Потім нарізані шматочки натираємо сіллю, приправою, подрібненим часником та перцем.
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
У такому форматі залишаємо грудинку наполягати протягом години. Потім беремо целофанові пакети, вставляємо один пакет в інший і кладемо туди грудинку.
Видаляємо звідти повітря, максимально, наскільки це можливо, і зав'язуємо їх. Кладемо в каструлю з холодною водою, накриваємо кришкою та ставимо на вогонь.
Головне не переживайте, при варінні пакети не луснуть. Даємо воді закипіти і зменшуємо вогонь, щоб вода не википала. І залишаємо грудинку в такому положенні на дві години. Потім вимикаємо вогонь, залишаємо геніальне сало остигати, потім виймаємо його з пакетів, загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник (бажано на ніч).
Нагадаємо про настоянку з ягід "4 склянки" , яка виявиться кращою за магазинну: простий рецепт з мінімуму інгредієнтів.
Раніше ми повідомляли, що в супермаркет тепер не ногою: найкращий рецепт ідеальних домашніх пельменів, який ви завжди шукали.