Зараз ми розберемо дуже простенький рецепт, який дозволить зі звичайної свинини протягом декількох годин створити смачну буженину.
Слинки будуть текти без зупинки. Тому, щоб здивувати всіх гостей на застілля або просто порадувати улюблених родичів, нам знадобляться - 800-900 грам свинини, три чайні ложки солі, три зубчики часнику, два лаврові листки, вісім Горошків чорного перцю, одна гвоздика і літр води.
Дуже просте приготування починається з того, що нам потрібно додати сіль, перець, спеції, а також лавровий лист в киплячу воду. Інгредієнти потрібно гарненько розмішати, а потім повністю охолодити. У цю ж воду згодом слід опустити м'ясо, накрити плівку і залишити в холодильнику десь на чотири-п'ять годин. Рекомендовано взагалі не чіпати м'ясо цілу ніч.
Таким чином, нам вдалося промаринувати м'ясо. Тепер його потрібно обсушити, знову поперчити, посолити і додати спецій. Ми на фінішному шляху. Робимо надрізи на свинині, які слід заповнити часником, а в цей же час розігріти духовку до 190 градусів.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
М'ясо поміщаємо в рукав для запікання, кладемо зверху лавровий лист з маринаду, а упаковку запечатуємо і робимо кілька надрізів.
Залишається тільки відправити в духовку і випікати протягом години. Коли час пройде і зрізаємо верхівку рукава, що дозволить підрум'янити буженину.
Нагадаємо, такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич та Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - у кого смачніше?
Як повідомляв "Знай.ua", від однієї чарки нічого не буде? Костянтин Грубич підказав, як не випити зайвого на Старий Новий рік і Василя
Знай.ua писав, утрете носа Ектору Хіменесу-Браво і Олі Мартиновській: рецепт лимонної солі, яка зробить будь-яку страву незабутнім