Ектор Хіменес-Браво допоміг українкам і підказав кілька рецептів пісного тіста для пельменів. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

Напередодні Різдва 5 січня шеф-кухар опубилковал рецепти пісного тіста.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Інгредієнти тесту на воді

  • 2 склянки борошна;
  • ¾ Склянки води;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 щіпка солі.

Алгоритм приготування

  1. Борошно висипати, додати нагріту до 30-35 градусів воду, яйце і сіль. Замішувати тісто до однорідної консистенції.
  2. Підготовлене тісто для вареників накрити вологою тканиною і почекати 40 хвилин, щоб воно дозріло.

Алгоритм приготування тіста в хлібопічці

  1. У контейнер хлібопічки додати воду, яйце, сіль, потім засипати туди просіяне борошно;
  2. Поміщаємо в контейнер хлібопічку;
  3. Виставити програму для замісу тіста на півтори години.

Нагадаємо, що легендарний рецепт чилі кон карне з гри The Sims: Мексика заповнить ваші серця неймовірним смаком і простотою

Раніше повідомлялося, що грибні кульочки з листкового тіста: рецепт апетитною закуски, краще будь-яких "пундиків" з переходу. Ніжна і соковита начинка з яскраво вираженим ароматом грибів прекрасно поєднується з м'яким хрустким листковим тістом, роблячи цю випічку неймовірно апетитною.

Також рецепт желе з шампанського в келихах: десерт для грайливого новорічного настрою.