Ектор Хіменес-Браво допоміг українкам і підказав кілька рецептів пісного тіста для пельменів. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.
Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя.
На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.
Напередодні Різдва 5 січня шеф-кухар опубилковал рецепти пісного тіста.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Інгредієнти тесту на воді
- 2 склянки борошна;
- ¾ Склянки води;
- 1 куряче яйце;
- 1 щіпка солі.
Алгоритм приготування
- Борошно висипати, додати нагріту до 30-35 градусів воду, яйце і сіль. Замішувати тісто до однорідної консистенції.
- Підготовлене тісто для вареників накрити вологою тканиною і почекати 40 хвилин, щоб воно дозріло.
Алгоритм приготування тіста в хлібопічці
- У контейнер хлібопічки додати воду, яйце, сіль, потім засипати туди просіяне борошно;
- Поміщаємо в контейнер хлібопічку;
- Виставити програму для замісу тіста на півтори години.
Нагадаємо, що легендарний рецепт чилі кон карне з гри The Sims: Мексика заповнить ваші серця неймовірним смаком і простотою
Раніше повідомлялося, що грибні кульочки з листкового тіста: рецепт апетитною закуски, краще будь-яких "пундиків" з переходу. Ніжна і соковита начинка з яскраво вираженим ароматом грибів прекрасно поєднується з м'яким хрустким листковим тістом, роблячи цю випічку неймовірно апетитною.
Також рецепт желе з шампанського в келихах: десерт для грайливого новорічного настрою.