Зараз ми розберемо з вами рецепт смачного домашнього гуляшу, на який не потрібно багато часу і інгредієнтів, зате аромат розлетиться по всій квартирі і навіть до сусідів потрапить.

Для цього потрібні 500 грамів м'яса - підійде і яловичина, і свинина, дві одиниці ріпчастої цибулі, столова ложка борошна, три столові ложки томатної пасти, а також сіль, перець, зелень і лавровий лист за смаком.

Гуляш по-гуцульськи, скріншот: YouTube

Приготування починається з м'яса, яке потрібно вимити, обсушити і вже згодом нарізати кубиками. Далі беремося за цибулю, який потрібно почистити і дрібно нарізати. Повертаючись до м'яса, беремо глибоку сковороду і розігріваємо на ній масло. Туди відправляється нарізане м'ясо і обсмажується на сильному вогні протягом п'яти хвилин.

Потім в цю ж сковороду додається цибуля, процес смаження триває, періодично помішуючи вміст, десь 5-7 хвилин на середньому вогні. Тепер м'ясо можна посолити, поперчити за смаком, посипати борошном і гарненько перемішати. Смажити в такому стані потрібно ще 2-3 хвилини, не забуваючи помішувати.

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Гуляш по-гуцульськи, скріншот: YouTube

Залишилося зовсім небагато-тепер можна додати томатну пасту, добре перемішати блюдо на сковороді і влити туди 2-3 склянки води або ж м'ясного бульйону. Знову перемішати вміст, додати туди лавровий лист і накрити кришкою, щоб протушкувати на маленькому вогні десь годину-півтори.

Нагадаємо, легендарний рецепт чилі кон карне з гри The Sims: Мексика заповнить ваші серця неймовірним смаком і простотою

Як повідомляв "Знай.ua", як приготувати ідеальний "наваристий" червоний борщ без втрати смаку і кольору: ніяких магазинних заправок

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко готує "олів'є по-багатому", А Павло Зібров жадає різати-чим "погодують Тигра" українські зірки