Навіть самий звичайний салат "Олів'є" можна перетворити в незвичайне блюдо, яке урізноманітнює ваш святковий стіл. Рецепт "поліпшеного" салату запропонували у виданні today.ua.
Як зазначає автор, кулінари з досвідом радять змінити в звичному рецепті всього пару інгредієнтів, і страва заграє абсолютно новими смаками.
По-перше, шеф-кухарі радять відмовитися від такого важкого і борошнистого продукту, як варену картоплю. Спробуйте замінити картоплю салатом-айсберг, який додасть салату легкості і легкості, знизить кількість калорій і запобіжить переїдання в новорічну ніч.
Від магазинного майонезу теж краще відмовитися. Краще приготувати соус самостійно, тим більше, що це дуже легко.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Для домашнього майонезу потрібно взяти одне свіже куряче яйце, збити його за допомогою блендера з сіллю і гірчицею. Потім, продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою 200 мл соняшникової олії. Коли маса стане схожою на крем, влити кілька чайних ложок лимонного соку і ще раз добре збити за допомогою блендера.
Перед тим, як заправляти соусом новорічний салат "Олів'є", додайте в нього дві-три столові ложки вершкового хрону, перемішавши виделкою до однорідності і виливши в миску з заготівлею для салату.
Нагадаємо, бутерброди, мандарини і оселедець під шубою: як змінилися ціни на новорічне меню за 6 років.
Раніше Знай повідомляв, під вікнами у Зеленського нарядили ялинку і поставили карусель - "набагато крутіше, ніж...". Крім новорічних дерев, на площі з'явилися також атракціони, льодовий каток і лотки для торгівлі