Глінтвейн за "холостяцьким" рецептом: як правильно додавати апельсин і не зіпсувати вино
Цей пряний глінтвейн ідеально підійте для холодних зимових вечорів
16 грудня 2021, 12:20
Глінтвейн, скріншот з відео
У холодну пору року зазвичай починається сезон глінтвейну. Його починають продавати практично в будь-якому кафе або ж просто серед вулиці. Однак, цей напій з легкістю і без особливих витрат можна приготувати вдома на власній кухні.
Рецептом ароматного глінтвейну на своїй сторінці в ТікТок поділився Валерій Пономарь.
Інгредієнти:
апельсин - 1 шт
гвоздика - 10 шт
лимон - 1 шт
червоне солодке вино - 750 мл
чорний чай - 200 мл
паличка кориці
карданом - 5 шт
скибка імбиру
щіпка мускатного горіха
мандарин - 1 шт
Спосіб приготування:
Рецепт глінтвейну, скріншот
В одну скибку апельсина протикаємо 10 гвоздик, потім зрізаємо цедру з апельсина і лимона.
Рецепт глінтвейну, скріншот
Вливаємо в каструлю червоне вино і чорний чай. Додаємо до нього апельсин з гвоздикою, цедру лимона і цедру апельсина, а також корицю і кардамон.
Рецепт глінтвейну, скріншот
Також до вина потрібно покласти апельсин, який залишився, мандарин і скибку імбиру.