Всі з дитинства пам'ятають шоколадну ковбаску з горішками, яка була улюбленими ласощами у багатьох дітей. Малюки з нетерпінням чекали, коли батьки прийдуть з магазину і з неприхованим ентузіазмом чекали розпакування сумок.
Але час минув, в епоху інернету можна не чекати маму (або чоловіка/дружину) з смаколиком, а готувати цю солодкість дитинства самостійно. Як виявилося, все не так вже й складно. З таким впорається і підліток.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Печиво-300 г
Молоко - 150 мл
Цукор - 2 ст л
Какао - 2 ст л
Вершкове масло - 150 г
Волоські горіхи - 150 г
Спосіб приготування:
За поповнення власної картки заплатите "зверху": на кого накине око податкова
Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу
Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші
Їх звільнять із ЗСУ: хто зможе піти відпочивати вже цього року
1.Печиво тиснемо качалкою, залишаючи великі шматочки
2.Горіхи обсмажуємо і теж розчавлюємо
3.Молоко, цукор, масло і какао доводимо до кипіння
4. Поєднуємо печиво, горіхи і гарячу суміш
5. Формуємо щільні ковбаски загортаємо в харчову плівку
Відправляємо в холодильник на пару годин
Нарізаємо дольками ковбаску і насолоджуємося! Унікальністю ковбаски є її тривалий термін зберігання. Вона може лежати в морозильнику близько місяця. Перед подачею ковбаску слід нагріти при кімнатній температурі 15-20 хвилин і нарізати скибочками.
Для простоти приготування пропонуємо вам відео-рецепт від кулінара Ольги Матвій.
Нагадаємо, що шпроти можна покласти не тільки на грінку: 4 рецепти закусок без клопоту.
Раніше ми ділилися рецептом пишних і ароматних оладок від Ярославського, немов з бабусиної сковорідки.