Цього разу ми пропонуємо нашим читачам дізнатися чудовий рецепт традиційного "спекотненького" напою - фінської медовухи. Спосіб приготування цієї медовухи змусить любителів "зігрітися" цікаво провести ці холодні осінні дні.
Про це рецепті стало відомо завдяки Стародавньому фінському рецептом, який ось уже довгі роки бережуть місцеві майстри.
Що потрібно для фінської медовухи: сік 2 лимонів; родзинки - 0,5 ч. л.; коричневий і звичайний caxap – по 250 г; щіпка кориці; гречаний мед - 2 ст. л.; сухі дріжджі - 0,25 ч. л.
ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Спосіб приготування: закип'ятити 400 мл води. Всипати в окріп і розмішати до повного його розчинення. Зняти C вогню. Додати мед і лимонний сік. Дати охолонути приблизно до 40°С. Розчинити дріжджі в невеликій кількості води, влити в лимонно-медову суміш.
Перелити в пляшку, накрити 3 шарами марлі і залишити в темному місці на ніч. На наступний день додати промиті родзинки і корицю. Залишити на 7 днів в прохолодному місці.
Перед вживанням - процідити! Тепер можна думати, як оригінально подати напій. Не переборщіть і подумайте про смачну закуску. Слава Богу, що ідей для закусок на нашому сайті в розділі "рецепти і кулінарія" дуже багато.
Раніше повідомляли, домашній зефір з яєць і яблук: швидкий десерт від Костянтина Грубича.
Як повідомляв Знай.uа, українець хотів насолодитися курочкою з KFC, але привезли сире м'ясо: "Замінити ніхто не запропонував".
Знай.uа писав, вдвічі дешевше і так само смачно: рецепт цукерок "Рафаелло" з кукурудзяний паличок.