Українцям показали рецепт ледачої ачми. Як приготувати цю страву в домашніх умовах, використовуючи при цьому трохи інгредієнтів. За готування відповідала телеведуча Руслана Писанка.
Новий рецепт вона дала в студії програми "Твій день" на телеканалі 1+1, де регулярно українцям дають поради, дають всі актуальні новини, а також діляться рецептами.
Шеф-кухарем на кухні студії стала Руслана Писанка. Вона запекла ліниву ачму, і їй для цього знадобилися наступні інгредієнти.
- 150 мл молоко;
- 180 г Сир кисломолочний;
- 2 шт. яйце;
- 100 г Сир твердий;
- 150 г лаваш;
- Солі;
- Перець.
Страва з грузинської кухні, але, жінка вирішила зробити все на свій лад.
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Сир змішуємо з яйцями, і додаємо сіль з перцем, для смаку і аромату. Все це ретельно перемішуємо, після чого додайте молока, і ще твердого сиру.
Секретним інгредієнтів є лаваш, який потрібно порвати на дрібні шматочки, і кидаємо в отриману суміш.
В самому кінці це потрібно все вилити в формочку, і ставимо в духовку приблизно на півгодини при 200 градусах. Виходить дуже смачна запіканка на український лад.
Нагадаємо, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.
Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами
Також Знай.ua писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн