Популярний в Україні шеф-кухар, головний наставник для початківців у шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як можна розігріти прохолодні осінні дні. Справа в тому, що це не просто рецепт гарячої страви, а рецепт з уже культового мультика про пригоди мишки-кухаря "Рататуй".
Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Instagram.
"Той самий Рататуй з мультика. У кожній країні є овочеве блюдо, яке готують різними способами, у нас це рагу, в Угорщині — лечо, а рататуй у Франції.
Інгредієнт:
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- Цукіні-1 шт.
- Кабачок-1 шт.
- Баклажан-1 шт.
- Рослинна олія.
- Сіль, перець, цукор.
- Томати пелаті-1 банка.
- Часник-2-3 зубчики.
- Чебрець.
Цукіні, кабачок, баклажан постаратися вибрати одного діаметра. Нарізати на тонкі кільця, посолити, поперчити полити трохи рослинним маслом.
У сотейнику на малому вогні підрум'янити часник і чебрець, додати помідори, посолити, посахарити і поперчити, перебити в блендері.
Соус виливаємо на низ дека і, як на відео, складаємо овочі. Накриваємо пергаментом, запікаємо 30 хвилин при 160 градусах. Потім знімаємо пергамент і запікаємо ще 10 хвилин при 180 градусах. Подавати, поливаючи соусом! Приємного апетиту! Зберігайте рецепт!", - пише Ектор.
Раніше повідомляли, учасниця "Холостяка" Яна Станішевська поділилася легким рецептом Київського торта - "Не такий страшний...".
Як повідомляв Знай.uа, зірка "МайстерШеф" Ліза Глинська втратила дитину через лікарську помилку: "Довели напівмертву до пологів".
Знай.uа писав, простий рецепт смачного плову в домашніх умовах: хотіли купити узбеки.