Не прогавте сезон гарбузів та нагодуйте свою родину смачною стравою. Гарбузова ікра – дуже корисне та неочікуване блюдо, тому на вашому столі воно може стати родзинкою цієї осені.
Отже, для приготування гарбузової ікри потрібні такі інгрідієнти:
- Гарбуз десь на півкіло (500г)
- Три великі моркви (300 г)
- Цибуля (300г)
- Помідори (300г)
- 2-3 зубчика часнику
- Сіль
- Рослинна олія
Приступаємо до приготування.
- Перше, що нам потрібно зробити, це, звичайно, вимити та почистити від шкірки усі овочі.
- Потім гарбуза, цибулю і моркву крутимо у м’ясорубці з великими отвірами, з помідорами проводимо ті ж дії, але окремо.
- Беремо каструлю і додаємо у неї 2-3 столові ложки рослинної олії.
- Кладемо овочі і гарбуза, що отримали після подрібнення, до каструлі, та доводимо до кипіння.
- Тушкуємо на повільному вогні 15-16 хвилин.
- Як тільки заданий час сплине, додаємо до каструлі покручені помідори, часник, перец та сіль. Можна додати трохи базиліку, за бажанням.
- Постійно помішуючи, тушкуємо ще хвилин 20.
Отриману ікру розкладаємо до стерилізованих банок та зберігаємо у темному прохолодному місті.
Популярні новини зараз
Показати ще
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Смачного!
Знай.ua нагадує Готуємо разом: найсмачніші рецепти шашлику
Як раніше повідомляв Знай.ua Простий рецепт смачного плову в домашніх умовах: хотіли купити узбеки
Також Знай.ua писав:Глінтвейн, пунш і грог: топ рецептів зігріваючих напоїв від Юлії Шевчук