Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Так як на вулиці вже кінець жовтня, рецепти на основі гарбуза.
Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік дає поради шанувальникам стосовно готування, а також ділиться рецептами, які ви не побачите в іншому місці. Практично 200 тисяч користувачів за цим спостерігають щодня.
Цього разу він вирішив поділитися не рецептом, а базою для майбутніх страв. Як правильно підготувати гарбуз, щоб вона вийшла неймовірно смачною. Рецепти з даним продуктом він пообіцяв дати трохи пізніше.
Для цієї справи він взяв звичайний сорт гарбуза, так що можна не бігати в пошуках особливого. Головне перед приготуванням спробувати, або ж дивитися за кольором.
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
"Пропоную вам приготувати ваш гарбуз просто шматочками, полив їх класним маслом extra virgin , з травами-добре підійде чебрець, розмарин і шавлія. Запікайте під фольгою. Я робив це в режимі з вентилятором 180-190 градусів протягом 30 хвилин" - почав розповідь чоловік.
Далі потрібно дістати все з духовки, зняти акуратно фольгу, і поставити ще приблизно на 10-15 хвилин, на 170 градусів приблизно. Це для того, щоб зайва волога випарувалася. Однак, для супу цей процес можете не робити.
Коли шматочки готові, можна виймати деко, і залишити на кухні, щоб остигало.
Далі ці шматочки збиваємо в блендері, і виходить відмінна база для майбутніх страв. Рецепти яких Володимир Ярославський пообіцяв дати зовсім скоро.
Зберігати цей продукт в холодильнику можна близько 5 днів, і використовувати для різних супів, кремів, як гарнір, або ж для запіканки.
Раніше ми повідомляли, зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини, навіть у ресторанах не замовиш.
Як повідомляв Знай.uа, Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.
Також Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом геніального пирога.