Відомий український кондитер Єлизавета Глинська, а також переможниця і суддя кулінарного проекту "МастерШеф", Єлизавета Глинська досить часто радує шанувальників різними публікаціями. Цього разу вона вирішила поділитися кількома рецептами печива.
Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує різні рецепти неймовірно смачних страв. Шанувальники діляться ними, а також готують самостійно на кухні, тому, можна зробити висновок, що це дійсно смачно.
Єлизавета Глинська зазначила, що Осінь на неї діє так, що хочеться постійно солодкого, щоб підняти трохи настрій. Саме з цього приводу вона і зібрала шанувальників у новій публікації.
Для того, щоб кожен підібрав собі те, що йому дійсно подобається, кондитер залишила відразу чотири рецепти.
Мармурове шоколадне печиво
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
- 150 г борошна;
- 150 г цукрової пудри;
- 100 г яєць;
- 50 г какао-порошку;
- 50 г вершкового масла (82%);
- 6 г розпушувача;
- солі
Для декору:
- 50 г цукрової пудри
Шоколадне печиво без борошна
- 100 г чорного шоколаду;
- 50 г кокосового масла;
- 100 г тростинного цукру;
- 50 г яйця;
- 5 г розпушувача;
- 70 г кокосової клітковини (шрот, макуха);
- 20 г порошку какао;
- 1 г солі
Печиво "Улюблене"
- 150 г чорного шоколаду;
- 70 г тростинного цукру;
- 100 г вершкового масла;
- 80 г цукрової пудри;
- 50 г яйця;
- 5 г розпушувача;
- 150 г обсмажених горіхів (мигдаль, фундук, волоський горіх);
- 1 г солі;
- 200 г борошна
Печиво "Брауні"
- 200 гр чорного шоколаду;
- 50 гр вершкового масла;
- 100 гр яйця;
- 100 гр цукру;
- 100 гр борошна;
- 5 гр розпушувача;
- 1 гр солі
Далі Єлизавета Глинська зазначила кілька нюансів, які стануть в нагоді в приготуванні печива "Брауні". Потрібно використовувати шоколад з % вмісту масла какао 56%. І чим вище буде цей відсоток, тим густіше тісто. Коли вся маса охолоне, можна за бажанням додати горіхи, або ж шоколадні Дропси.
Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа"
Як повідомляв Знай.ua, "МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу
Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського